Kad Kahwin Kartun Muslimah Edisi Terkini Lagi Unik

Setahun sudah di saat pertunangan antara dua insan dipaterikan bersama.Kini tiba masa ia disulam pula dengan sebuah ikatan yang halal di dalam membina hubungan antara dua jiwa,Pelbagai persiapan di rancang rapi agar majlis perkahwinan nanti tiada cacat celanya.Biar sederhana asalkan sentiasa dirahmati oleh Pencipa.

Memohon agar masjid yang dibina kelak akan kekal abadi dan dimurahkan rezeki.Cuma pasti ada gelora yang menyentuh jiwa tema kad kahwin kartun sesuai tak dengan majlis nanti.Sudah berabad lamanya kartun dianggap sebagai penawar kepada duka dan symbol keceriaan.

Untuk itu kami mempersembahkan 10 jenis kad kahwin kartun yang mengikut citarasa anda.

Kad Kahwin Kartun 2013

10 Jenis Rekaan Kad Kahwin Kartun

  1. Jubah Ala dress

Pengantin perempuan memakai mahkota dan lelaki menggayakan keris laksana seorang pahlawan melayu yang berjaya memenangi hati seorang wanita.

  1. Jubah Ala Dress

Sambil berlari-lari anak diantara raja dan ratu sehari.Tangan digenggam erat menandakan tidak akan berpisah buat selamanya dan mengharungi pahit manis kehidupan berumahtangga.

  1. Ala Saloma

Seperti nyanyian Uda Dan Dara,pakaian pengantin perempuan ala Saloma dan lelaki segak berkemeja kotak.Tangan disilang menunjukkan bahawa dia dimiliki oleh si gadis ini.

  1.  Kebaya Labuh

Tersipu malu si gadis tika sang teruna menghadiahkan sejambak bunga buat kekasih hatinya.

  1. Kebaya Pendek

Walaupun perasaan malu kelihatan di wajahnya disaat tangan di genggam erat.Si dia pasti berasa selamat kerana ada yang menjadi pelindungnya nanti

  1. Kebaya Labuh

Bersatu dua hati setelah lama memendam rindu di bawah satu ikatan yang suci.

  1. Ala Saloma

Kelihatan lebih santai namun warna kedua-duanya adalah sedondon menunjukkan mempunyai citarasa yang sama

  1. Kurung Moden

Sekuntum mawar merah menunjukkan cinta yang hangat membara kepada kedua-dua insane.

  1. Kurung Moden

Saling bersandaran antara satu sama lain membuktikan kedua-duanya akan saling membantu jika salah seorang mengalami kesulitan.Penerang di kala kegelapan datang menghampiri

  1. Kebaya Labuh

Kedua-dua mempelai mengalukan kehadiran para tetamu yang datang untuk turut berkongsi perasaan girang di hati mereka.

Kelebihan Kad Kahwin Kartun Edisi Terkini

Setiap gambar pengantin adalah terdiri daripada jenis muslimah bertudung.dan raut wajah pengantin adalah ceria dan gembira.

Warna baju pengantin boleh diubah mengikut warna tema majlis perkahwinan anda

Cetakan dilakukan di atas kertas 260gsm Art Card beserta dengan matte lamination dan disertakan dengan sampul kad kahwin

Kartun ini boleh digunakan di atas bunting perkahwinan,paper bag,sticker kerana gambarnya adalah bermutu tinggi.

Tiada penambahan harga bagi yang berminat untuk meletakkan gambar kartun ini di sebarang tema kad kahwin kami yang sediaada.

Kad kahwin kartun boleh ditempah di dalam saiz kad sekeping,lipat 2 atau lipat 3.

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan kad kahwin kartun ini,jangkamasa untuk menyiapkan kad jemputan ini adalah 2 minggu dan anda digalakkan membuat tempahan lebih awal bagi mengelakkan kad lambat disiapkan untuk proses edaran di pihak anda nanti.

About hirman

Muhamad Hirman Menawarkan Pakej Kad Kahwin Dan Cenderahati Perkahwinan Pada Harga Berpatutan Dan Tempahan Boleh DiLakukan Secara Online.
H/p-0197550683

Speak Your Mind

*